Corona maatregelen

Corona maatregelen

Image

Bij bp heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij volgen de maatregelen van de Nederlandse regering ten aanzien van het coronavirus dan ook nauwgezet op. Graag informeren wij je wat dit voor jou als klant op onze tankstations betekent.

 

De openingstijden van onze tankstations kunnen in sommige gevallen afwijken van de reguliere tijden. Als gevolg van de avondklok zullen diverse tankstations vanaf 23 januari om 21.00 uur sluiten. In principe zullen tankstations die normaal gesproken 24 uur per dag geopend zijn, ook nu geopend blijven in de avond- en nachturen. De overheid heeft bepaald dat er tussen 20.45 uur en 6.00 uur uitsluitend brandstof en autogerelateerde artikelen verkocht mogen worden. Dit betekent dat wij tijdens deze uren helaas geen levenmiddelen (inclusief koffie) kunnen aanbieden. 

 

In het belang van ieders gezondheid, verzoeken we je dringend om bij een bezoek aan onze tankstations:

  • Gebruik te maken van de plastic wegwerphandschoenen bij het tanken
  • Afstand te houden van onze medewerkers én elkaar (minimaal anderhalve meter)
  • Te betalen met pin/contactloos of via onze betaalapp BPme
  • Zo kort mogelijk in de shop te verblijven en gekochte etenswaren en/of dranken daar dus niet te nuttigen.
  • Een mondkapje te dragen zodra je de shop betreedt.

 

Uiteraard hebben wij op onze tankstations strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne. Onze medewerkers zijn zich hiervan zeer bewust en nemen extra maatregelen, zoals het vaak en goed wassen van handen. Daarnaast maken zij contactpunten (o.a. pin terminals) nog vaker dan normaal schoon.

 

We realiseren ons dat wij een belangrijke rol vervullen in de brandstofvoorziening en de verkoop van etenswaren en dranken voor onderweg. Vanzelfsprekend doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat we deze rol kunnen blijven vervullen, ook in deze zeer bijzondere tijden. Dit in samenwerking met al onze medewerkers, partners, leveranciers én klanten.


Afdrukken   E-mailadres

Gerelateerde artikelen

Haal meer kilometers uit je tank Met BP Ultimate.

Haal meer kilometers uit je tank Met BP Ultimate.

Sparen voor Dutch Rose & Nijntje servies!

Sparen voor Dutch Rose & Nijntje servies!

Royal Boch glazenactie

Royal Boch glazenactie