Al onze brandstoffen bevatten active technologie

Bp brandstoffenEuro 95DieselUltimate 98Ultimate dieselLPGActive technologie

Brandstof met Active technologie

Image
De brandstoffen met ACTIVE technologie van BP zijn onze beste vuilverwijderende brandstoffen ooit. Ze werken al vanaf de eerste keer tanken en helpen het vuil dat is achtergelaten door basisbrandstoffen* uit uw motor te verwijderen en voorkomen dat het terugkomt.
 
De nieuwe ongelode benzines met ACTIVE technologie van BP bevatten miljoenen vuilverwijderende moleculen die zijn ontwikkeld om uw motor te beschermen tegen verschillende soorten vuil. De innovatieve formule van BP bestrijdt vuil op twee slimme manieren:

1) De ACTIVE moleculen hechten zich aan het vuil en houden het weg van essentiële motoronderdelen.

2) De ACTIVE moleculen hechten zich aan de metalen oppervlakken in schone motoren, zodat er een beschermende laag ontstaat die voorkomt dat vuil zich hecht aan het metaal.

Als u de BP brandstoffen met ACTIVE technologie blijft gebruiken, vormen ze een beschermende laag tegen vuil op essentiële motoronderdelen die voorkomt dat het vuil terugkomt. Het helpt je motor te laten werken zoals dit door de fabrikant bedoeld is.

 

De brandstoffen met ACTIVE technologie van BP zijn onze beste vuilverwijderende brandstoffen ooit. Ze werken al vanaf de eerste keer tanken en helpen het vuil dat is achtergelaten door basisbrandstoffen* uit uw motor te verwijderen en voorkomen dat het terugkomt.

Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over de brandstoffen met ACTIVE technologie.

* Basisbrandstoffen zijn brandstoffen die alleen voldoen aan de NEN EN-standaard.

Ultimate brandstof

Image

Al onze ongelode benzines beginnen vuil te bestrijden zodra u uw motor start. BP Ultimate Ongelood 98 met ACTIVE technologie is onze beste benzine ooit en u kunt er tot 44 kilometer per tank meer mee rijden.* Als u bij elke tankbeurt kiest voor BP Ultimate Ongelood 98 helpt u uw motor optimaal te laten presteren.

* Gebaseerd op een verbruik van 650 kilometer per tank. Getest in verschillende voertuigen in vergelijking met ongelode basisbenzine met 95 RON (benzine die alleen voldoet aan de NEN EN-standaard). De gemiddelde verbetering van bereik is 29 kilometer. De daadwerkelijke toename is afhankelijk van het voertuig, de rijstijl, de toestand van de weg en andere factoren.

 

 Voor het verschil tussen Ultimate en reguliere brandstof zie onderstaande video

BP Autogas

Image

BP Autogas een goed alternatief

Autogas kan ook voor uw auto een uitstekend alternatief zijn. Maar wat is het nu precies? Autogas of LPG is een mengsel van propaan en butaan in wisselende verhoudingen dat onder druk vloeibaar wordt gemaakt. Het wordt als vloeistof getankt bij een van onze gas tankstations, maar komt als gas in uw motor. Autogas verbrandt daardoor vollediger dan benzine of diesel en veroorzaakt dus minder schadelijke uitlaatgassen. Bij de verbranding van autogas komen vrijwel geen koolmonoxide (CO) en stikstofoxiden (NOx) vrij. Verder produceert autogas volgens Milieucentraal ruim 10 % minder kooldioxide (CO2) dan benzine. Autogas is als autobrandstof het minst schadelijk voor het milieu.