BP Tankpas

BP + Aral

Image

BP + Aral

De ideale tankpas voor vrachtauto’s en bussen

De BP + Aral Tankpas biedt uw bedrijf alle benodigde geavanceerde veiligheidsopties die u nodig heeft met online goedkeuring van brandstoftransacties. Bovendien krijgt u toegang tot 24/7 beschikbare online tools voor het dagelijkse beheer van uw wagenpark, bestedingsrapporten op maat én kunt u vertrouwen op onze hoogwaardige brandstoffen.


Beheer online Europese tolheffingen en diverse diensten voor weggebruikers

    Wij zijn altijd op de hoogte van veranderingen in de tolheffingen voor wegen, tunnels en bruggen in Europa.
    Zodra er wijzigingen in tolheffingen plaatsvinden, informeren en adviseren wij u over de gevolgen van de nieuwe regels of wetgeving voor uw bedrijf.
    Uw chauffeurs kunnen tolheffingen, belastingen en beveiligde parkeerplaatsen, maar ook pechhulp of reparatiediensten betalen met de BP + Aral Tankpas en hebben dus geen contant geld nodig.
    Eenvoudige toegang tot alle facturen voor tolheffingen en diensten voor weggebruikers via onze webportal.

Profiteer van een netwerk van belangrijke truck-stations in heel Europa

    Speciaal ingerichte truck-stations op strategische locaties aan grote wegen, waaronder 8 truckstops in Polen, 3 in Duitsland, 2 in België, 2 in Luxemburg, 2 in Oostenrijk en 1 in Calais, Frankrijk.
    De BP + Aral Tankpas wordt ook geaccepteerd in het ROUTEX-netwerk, met ruim 18.000 tankstations in 29 landen, waaronder 7500 truck-suitable stations.

Beheer de uitgaven van uw wagenpark via één online dashboard

    Voeg gegevens afkomstig van verschillende bronnen binnen uw bedrijf eenvoudig samen.
    Beheer uw wagenparkkosten volledig transparant door gegevens over kilometerprijs, onderhoud, reparaties, uitstoot, tankpastransacties, brandstofverbruik, wegenbelasting, tolheffingen, schadeafhandeling en meer te combineren.
    Bekijk de gegevens per chauffeur, per voertuig of voor uw hele wagenpark en genereer standaardrapporten of aangepaste rapporten over het volledige kostenspectrum.

Gebruik BP FleetMove om u te helpen uw operationele kosten te verlagen

    Onze telematica-oplossing stuurt u gegevens van de tachograaf, de brandstoftank en het navigatiesysteem, zodat u uw chauffeurs ter plekke een tankstation kunt aanraden.
    BP Chauffeurscoach kan u helpen uw kosten te verlagen door chauffeurs via een touchscreen in realtime te ondersteunen met advies over manieren om het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot terug te dringen.

Geavanceerde veiligheidsopties en beheertools voor uw wagenpark met vrachtauto's en/of autobussen.