BP Tankpas

BP Plus

Image

BP Plus

Een oplossing op maat voor elk wagenpark

Profiteer van al het zakelijke voordeel dat de BP Plus Tankpas u te bieden heeft. Houd uw kosten onder controle met hoge kortingen aan de pomp, lage paskosten en slimme oplossingen, zoals uitgebreid online beheer, geavanceerde veiligheidsopties en nauwkeurig inzicht in uw uitgaven.


Korting aan de pomp

Met de BP Plus Tankpas (voor auto’s en bestelauto’s) kunt u altijd rekenen op zeer aantrekkelijke brandstofkortingen. Zo ontvangt u minimaal € 10,002 (incl. btw) per 100 liter korting op zowel diesel als benzine bij ons volledige BP netwerk. Dus ook bij al onze snelweglocaties. Afhankelijk van het volume dat u tankt, kan deze korting flink oplopen. Op basis van uw onderneming, wagenpark en geschatte volume, stellen wij ook graag een persoonlijk kortingsvoorstel op.

Naast korting aan de pomp, biedt de BP Plus Tankpas u ook de laagste prijsgarantie, zodat u nooit teveel voor uw brandstof betaalt. Daarnaast kunt u nóg meer besparingen realiseren met BP Plus. Denk aan efficiënter en goedkoper wagenparkbeheer en lagere visiting costs, met altijd een station in de buurt voor uw voertuigen.

*Deze korting is incl. BTW en is van toepassing op de grootverbruikerslijstprijs. Als de prijs aan de pomp op het moment van tanken lager is dan deze grootverbruikerslijstprijs minus de korting, dan wordt automatisch de pompprijs berekend. De korting is alleen geldig in Nederland. De kosten van de BP Tankpas bedragen € 0,75 excl. BTW per pas per maand. Hiermee krijgt u toegang tot BP Online Services. De BP Tankpas wordt verstrekt na acceptatie van BP na een standaard credit check. ²De korting is geldig op diesel, benzine, BP Ultimate bij alle tankstations van BP in Nederland